9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

Se revine la blocarea maşinilor şi la parcările cu plată. VEZI ce spune primarul Cătălin Flutur

parcomat

Parcările din zonele centrale ale municipiului Botoşani vor fi din nou cu plată. Asta susţin reprezentanţii Primăriei Botoşani care vor iniţia un proiect de hotărâre în acest sens şi care va fi supus spre aprobare în şedinţa de Consiliu Local de luna viitoare.

Despre acest proiect privind parcările din municipiul Botoşani se vorbeşte de mai mult timp dar nu s-a luat nicio decizie deoarece urmau alegerile locale şi fostul executiv nu a dorit să rişte compromiterea capitalului electoral. Tema a fost reluată acum iar în şedinţa din luna septembrie proiectul va fi supus spre aprobare.

“Mi-aş fi dorit ca în această şedinţă de Consiliu Local să intrăm cu regulamentul pentru parcările cu plată şi pentru problema celor care parchează aiurea în municipiu. Este un regulament care s-a mai pus în dezbatere dar nu s-a luat nicio decizie. Vom avea o problemă la Eltrans. Există riscul ca un an sau doi să nu avem grad de ocupare pentru salariaţii de la Eltrans. Rugămintea a fost să identificăm soluţia prin care serviciul de parcări, blocări, să-l preia Eltransul. Este o societate în subordinea Consiliului Local. De asemenea, trebuie să ne gândim ce vom face cu o parte dintre salariaţii de la Urban Serv care vo rămâne fără obiectul de activitate, odată cu ratarea celor două licitaţii la care a participat societate”, a afirmat primarul Cătălin Flutur care a mai adăugat:

“Avem peste 130 de maşini abandonate care nu s-au mai ridicat. Hai să le ridicăm dar respectând legea şi procedurile ca să nu ne trezim cu nişte procese”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA