-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Se redeschide unul din cele mai importante obiective economice ale judeţului Botoşani. Peste 100 de locuri de muncă vor fi disponibile

bani foto tecuceni

În primăvara anului viitor, abatorul de la Răchiţi îşi va relua activitatea. Acesta a fost preluat de către o firmă mare din Iaşi şi deja au început lucrările de reamenajare şi modernizare. Din estimările făcute, abatorul va fi deschis în martie-aprilie şi va funcţiona la capacitate normală.

Reprezentanţii primăriei Răchiţi spun că au avut discuţii cu noul proprietar al abatorului şi că vor fi angajate circa 120 de persoane.

„A fost bine o perioadă din punct de vedere al agenţilor economice. Au apărut probleme în momentul în care două societăţi mari au intrat în faliment. Între timp, lucrurile par a reveni la normal. Abatorul a fost preluat de o firmă din Iaşi. Am văzut că au demarat lucrările şi pregătesc abatorul pentru a fi redeschis. Din discuţiile avute, vor fi circa 120 de locuri de muncă şi în special vor fi angajaţi oameni din comuna Răchiţi. Pentru noi este foarte bine deoarece se crează locuri de muncă iar noi vom încasa mai mulţi bani la bugetul local”, ne-a spus Gheorghe Iacob, primarul comunei Răchiţi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA