Se întâmplă în municipiul Botoşani. Barmaniţă bătută de un client nemulţumit

0
320

jandarmi strada

Ieri seară, la ora 21.20, un echipaj de jandarmi, care executa o misiune de menţinere a ordinii publice, s-a deplasat pe strada Teatrului din municipiul Botoşani, în urma unei solicitări telefonice prin care personalul de serviciu de la un bar sesiza producerea unei altercaţii.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că un client a lovit-o pe barmăniţa de serviciu cu palmele peste faţă, pe motiv că nu a fost servit la timp cu băuturi alcoolice de către aceasta. Bărbatul în vârstă de 38 de ani, care a agresat-o pe bărmăniţă, a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,loviri sau alte violenţe“, conform prevederilor art.193 din Codul Penal.

Dosarul va fi înaintat, pentru soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Conform prevederilor legale, lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.