Se întâmplă în Dorohoi. Aproape 70 de familii vor primi câte o locuinţă în 2016

0
1028

dorin alexandrescu, primar Dorohoi

În Dorohoi se poate, în Botoşani nu. Primăria municipiului Dorohoi reuşeşte anul acesta să mai pună la dispoziţia tinerilor încă aproximativ 70 de locuinţe dintre care 48 de locuinţa ANL.

În Botoşani se vorbeşte despre locuinţe iar în Dorohoi se construiesc locuinţe. De curând, în municipiul Dorohoi a început construcţia a încă 48 de locuinţe ANL care se estimează a fi finalizate în luna noiembrie iar până la sfârşitul anului 48 de familii se vor muta în casă nouă.

“Lucrările la cele 48 de apartamente au început luna aceasta. Au făcut săpătura şi deja au început să toarne betonul. Aşteptăm să vedem cum va fi vremea. Din discuţiile pe care le-am avut, constructorul mi-a confirmat că anul acesta vor fi finalizate cele 48 de locuinţe”, ne-a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

În plus, primăria Dorohoi a finalizat 20 de locuinţe sociale care vor fi repartizate în luna mai.

“În luna mai vom acorda încă aproximativ 20 de apartamente în regim social şi în regim de urgenţă. Este vorba de un imobil nou pe care l-am achiziţionat în strada Locomotivei, mai avem câteva locuinţe în Dumbrava Roşie, plus 11 garsoniere în zona unde a funcţionat grădiniţa nr. 3 din Plevna. Lucrările sunt finalizate, mai avem de făcut doar racordarea clădirilor la reţeaua de gaz”, a precizat Dorin Alexandrescu care a adăugat:

“Urmează să prezint un raport. În Dorohoi s-au construit foarte multe locuinţe în ultimii ani. Atât locuinţe ANL cât şi locuinţe în regim social”.