20.1 C
Botoșani
duminică, 16 iunie 2024

Se întâmplă în Botoșani. Fermier botoșănean oprit în trafic și atacat cu spray lacrimogen. Un tânăr a ajuns la UPU

Doi tineri din județul Botoșani au fost atacați seara trecută de trei indivizi, în comuna Durnești. Agresorii au folosit un spray lacrimogen după care au încercat să-i lovească pe cei doi.

Cei doi tineri, apicultorul Iustin Marineac și un angajat al său, se deplasau cu mașina iar la un moment dat au văzut un Volkswagen Passat în spatele lor care îi urmărea. Șoferul din Volkswagen a blițat insistent iar cei doi tineri din prima mașină au decis să oprească pentru a vedea ce se întâmplă.

Din Volkswagen au coborât trei indivizi iar unul dintre ei a scos un spray lacrimogen și a pulverizat în mașina în care se aflau cei doi tineri. Iustin Marineac a pus mâinile la față și a fost mai puțin afectat. A reușit să pornească mașina și să plece spre Cucuteni. Au fost urmăriți câțiva kilometri după care agresorii au renunțat și s-au întors spre Durnești.

Marineac a sunat la 112 pentru a solicita sprijinul poliției și o ambulanță. Angajatul Fermei Apicole Marineac era în stare mai gravă, a fost preluat de ambulanță și transportat la UPU Botoșani pentru îngrijiri medicale. Iustin Marineac a rămas pentru a le oferi informații polițiștilor, despre agresori. În urma acestui incident, polițiștii au deschis o anchetă urmând să-i găsească pe agresori. Misiunea nu este foarte dificilă deoarece angajatul Fermei Apicole Marineac i-a recunoscut pe cei trei agresori.

Vom reveni cu detalii

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA