5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Se întâmplă ACUM: FISCUL îţi blochează conturile dacă ai DATORII

 

News Fiscul a blocat conturile bucureștenilor care nu și-au achitat impozitele și amenzile de circulaţie. Măsura ar putea fi pusă în aplicare şi de autorităţile fiscale din alte regiuni ale ţării.

Peste 86 de mii de bucureşteni nu şi-au achitat anul trecut impozitele şi birurile către stat sau amenzile de circulaţie. În consecinţă, mulţi dintre ei s-au trezit că Fiscul le-a blocat conturile şi nu mai pot retrage niciun ban, potrivit Digi24.ro.

Aproape două treimi dintre bucureştenii datori la stat locuiesc în sectorul 4 – 55 de mii de contribuabili care au conturile blocate pentru că nu şi-au achitat obligaţiile restante. În topul datornicilor urmează sectorul 1, cu aproape 20 de mii de conturi poprite, şi sectorul 6 – cu peste 10 mii.

Cea mai mare datorie a fost înregistrată în sectorul 1. Un bucureştean are de dat statului aproape 100.000 de euro. A strâns această suma în urma mai multor amenzi neplătite pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială.
Sursa: REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1414 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA