10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Se îngroaşă gluma. Viitorul, Pandurii şi CSMS Iaşi s-au apropiat de FC Botoşani

fc bt - otelul8

Viitorul, CSMS Iaşi, Pandurii Tg. Jiu şi FC Braşov s-au impus în etapa a XXI-a a Ligii I la fotbal şi s-au apropiat de FC Botoşani. Viitorul lui Hagi a învins în deplasare pe CFR Cluj şi s-a apropiat la trei puncte de FC Botoşani iar CSMS Iaşi a ajuns la cinci puncte de echipa lui Leo Grozavu, după victoria cu 1-0 în faţa formaţiei Astra Giurgiu.

Surpriza a venit duminică seară când Pandurii Tg. Jiu a învins cu 3-1 pe Steaua, a urcat pe nouă în clasament şi s-a apropiat la doar patru puncte de FC Botoşani.

După aceste rezultate, oficialii FC Botoşani au început să aibă emoţii iar în cazul unei înfrângeri la Cluj, echipa lui Leo Grozavu poate pierde locul şapte. Pentru FC Botoşani urmează o serie de trei jocuri foarte dificile. Primul este marţi după amiză, în deplasare, contra formaţiei Univ. Cluj. Pentru clujeni situaţia este disperată. Au 19 puncte, sunt pe locul 14 iar echipele din faţă au început să se distanţeze. După partida de la Cluj, FC Botoşani va întâlni pe teren propriu pe ASA Tg. Mureş, una din echipele aflate pe val şi care joacă un fotbal de calitate. Apoi va urma o altă deplasare dificilă, pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti, echipă care şi-a propus clasarea în primele patru chiar dacă nu are dreptul de a juca în cupele europene.

În cazul în care Vaşvari&Co nu se trezesc rapid, FC Botoşani poate ajunge pe locul 10 sau chiar mai jos după următoarele trei etape.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA