22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Se deschid două puncte de lucru pentru plata taxelor locale

Săptămâna viitoare se vor deschide două puncte de lucru în municipiul Botoșani, unde se vor putea plăti unele taxe locale. Decizia a fost luată deoarece la Direcția de Taxe și Impozite Locale este foarte aglomerat în fiecare zi.

“Luni vom deschide la Evidența Populației, la mall, un centru în care se va putea plăti doar taxa pentru buletin. Vorbim de aproximativ 50 de persoane care nu vor mai veni zilnic la Taxe și Impozite. Tot săptămâna viitoare deschidem încă un centru de încasare la Casa cărții. Acolo se va putea plăti tot ceea ce înseamnă taxă, mai puțin impozitul pe proprietate. Spre exemplu, taxa pentru locul de parcare, certificate de urbanism, taxa de timbru. Încercăm astfel să degrevăm presiunea de pe sediul central”, a spus primarul Cosmin Andrei care a mai precizat că de săptămâna viitoare taxele și impozitele locale vor putea fi plătite și online.

“A fost o schimbare de soft și nu a funcționat dar de săptămâna viitoare se vor putea face plăți prin intermediul site-ului ghișeul.ro. Oamenii vor putea plăti de acasă și nu vor mai fi nevoiți să vină la sediul Direcției de Taxe și Impozite”, a adăugat primarul municipiului Botoșani.

Sursa foto: Botosaniul meu

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA