9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

Se caută medici rezidenţi pentru tomograful de la Spitalul Judeţean

 

News Asiguratii din Botosani care isi fac in zilele de sambata si duminica investigatii medicale la computerul tomograf sunt nevoiti sa astepte pana luni ca sa primeasca rezultatul.

Totul se intampla din cauza numarului insuficient de medici specialisti abilitati sa isi desfasoare activitatea in acest compartiment. Sunt trei medici care au competenta de a interpreta rezultatele de la computerul tomograf. 

"Daca medicii sunt in programul de garda la sfarsit de saptamana, atunci interpreteaza si rezultatele de la computerul tomograf. Daca nu, sunt interpretate in cursul zilei de luni", a spus Ioan Asaftei, director de ingrijiri Spitalul Judetean de Urgenta.

Singura speranta este ca in toamna sa ajunga in acest compartiment medici rezidenti. Conducerea spitalului sustine ca ar avea nevoie de inca trei specialisti.Numai asa, activitatea din zilele de sambata si duminica ar reveni la normalitate. Pana atunci, oamenii trebuie sa se inarmeze cu rabdare si sa astepte zile intregi ca sa afle daca investigatiile facute la computerul tomograf indica sau nu probleme de sanatate.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

103 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA