2.6 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Școlile vor avea doi directori. “Vom propune instituirea funcției de director administrativ”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, propune instituirea funcţiei de director administrativ într-o unitate de învăţământ, care să facă legătura între şcoală şi autoritatea locală, acesta urmând să aibă competenţe în ştiinţe economice şi în ştiinţele administraţiei publice.

Sorin Cîmpeanu a anunţat, luni, la dezbaterea online „Director de mâine”, că în proiectul unei noi legi a Educaţiei va fi făcută propunerea de instituirea funcţiei de director administrativ.

“În urma unor întâlniri, ultima având loc astăzi cu Asociaţia Municipiilor din România, cu primarii municipiilor din România, am fost de acord şi vom propune la nivelul proiectului unei noi legi a Educaţiei a învăţământului preuniversitar, instituirea funcţiei de director administrativ. Un director administrativ care să fie o veritabilă punte de legătură între şcoală şi autoritatea locală, director administrativ, care va trebui să aibă competenţe în ştiinţe economice, în ştiinţele administraţiei publice”, a afirmat ministrul Educaţiei.

Citeste mai mult pe ADEVĂRUL

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA