16.4 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Școala de vară Uvertura rezolvă problemele părinților din Botoșani

mall

Școala de vară Uvertura începe o dată cu vacanța, pe 23 iunie și va avea loc la etajele trei și patru din Uvertura Mall. Școala de vară Uvertura, organizată împreună cu Mischa Kids, este gratuită și va asigura, de luni până vineri, patru ore, în intervalul orar 08:00 – 12:00, de activități constructive și distractive pentru copiii din Botoșani.

La amiază, elevii pot lua masa, bucurându-se de meniurile speciale pentru copii din foodcourt, la doar 10 lei. Copiii pot rămâne în continuare la spațiile de joacă din mall, cu un cost minim, până la ora 17:00. Abonamentul lunar, atât pentru spațiul de joacă Mischa Kids cât și pentru Trombi, este de doar 150 de lei.

Cu un cost lunar minim părinții din Botoșani pot scăpa de grija copiilor cât timp sunt la serviciu. În plus, copiii vor avea toate condițiile să se joace și să învețe în tot acest timp. Școala de vară Uvertura asigură gratuit:

  • doi supraveghetori permanenți care organizează activitățile specifice;
  • un invitat special în fiecare zi (în special profesori – pictură, art craft, sport, limbi străine, științe);
  • materiale (culori, hârtie, acuarele, planșe, montaje, materie primă cooking, foarfece, imprimate etc.)

Temele săptămânale pentru prima lună de Școală de vară sunt: Destinații de vacanță, În lumea dinozaurilor, Micul grădinar, Aventuri culinare. Vârsta minimă pentru Școala de vară Uvertura este de 6 ani.

Avantajele acestui proiect sunt deopotrivă și pentru copii și pentru părinți:

Părinții din Botoșani nu vor fi nevoiți, pe timpul vacanței, să-și lase copiii acasă nesupravegheați sau în grija unor persoane neexperimentate și copiii beneficiază de cursuri interactive gratuite. Invitații diferiți de la zi la zi, jocurile și materialele special pregătite, au rolul de a dezvolta imaginația și de a stimula setea de cunoaștere.

Copii se distrează, socializează și învață lucruri noi într-un mediu plăcut, interactiv în care nu ai cum să te plictisești.

Mai multe informații și rezervări la: 0744 470 887

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA