1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Școală de nivel european inaugurată în comuna Corlăteni FOTO&VIDEO

În prima zi a noului an școlar, Primăria comunei Corlăteni a inaugurat o unitate de învățământ modernă, care oferă condiții mai bune decât școlile din multe orașe ale țării.

În 2017, Primăria comunei Corlăteni a depus un proiect pentru modernizarea și extinderea unității de învățământ. S-a obținut o finanțare de un milion de euro pe Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL2) iar în 2019 au demarat lucrările. Investiția care include modernizarea școlii generale, construcția unei săli de sport, a unei grădinițe, grupuri sanitare cu dușuri, săli pentru conferințe și serbări, plus un teren de sport, a fost finalizată în această vară. S-a achiziționat mobilier nou, echipamente IT și tot ce era necesar pentru un învățământ calitate iar primarul Cătălin Gavril spune că în comuna Corlăteni este una dintre cele mai frumoase unități de învățământ din județul Botoșani.

Odată cu finalizarea investiției, autoritățile locale au decis să închidă celelalte structuri care nu îndeplineau condițiile pentru autorizare iar toți elevii vor fi aduși la școala și grădinița din Corlăteni cu microbuzele.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA