4.4 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

BĂTĂLIA dintre PSD şi PNL s-a încheiat la Stăuceni. Cozmin Epuraş este noul viceprimar FOTO-VIDEO

stauceni, sedinta cl (8)

După o tentativă nereuşită, Consiliul Local al comunei Stăuceni s-a constituit, noul primar a depus jurământul iar consilierii au ales viceprimarul. Şedinţa de astăzi a fost supervizată de preşedintele Consiliului Judeţean care le-a făcut câteva recomandări celor prezenţi cu privire la respectarea procedurilor legale.

În urma alegerilor locale din 5 iunie, social democratul Relu Burlacu a fost ales primar al comunei Stăuceni, acesta obţinând cu 22 de voturi mai mult decât liberalul Cozmin Epuraş, fost primar timp de două mandate. În schimb, la Consiliul Local, liberalii au obţinut mai multe voturi având cu un consilier mai mult decât social democraţii. Lupta dintre liberali şi social democraţi a continuat şi după alegeri iar prima şedinţă de constituire a Consiliului Local nu a avut loc. În această dimineaţă a fost programată o nouă şedinţă la care au participat noul primar şi toţi consilierii locali. Şedinţa a decurs normal până în momentul în care s-a pus în discuţie alegerea viceprimarului. Social democraţii au părăsit sala crezând că nu va exista cvorum şi că nu se va putea alege viceprimarul. Se pare că nu au citit prea bine legea iar ieşirea lor din sala nu a avut rezultatul scontat. Având majoritate în Consiliul Local, liberalii l-au nominalizat pe Cozmin Epuraş pentru funcţia de viceprimar după care l-au votat. Astfel, fostul primar Cozmin Epuraş va fi viceprimar.

stauceni, sedinta cl (14) stauceni, sedinta cl (13) stauceni, sedinta cl (12) stauceni, sedinta cl (11) stauceni, sedinta cl (10) stauceni, sedinta cl (9) stauceni, sedinta cl (8) stauceni, sedinta cl (7) stauceni, sedinta cl (5) stauceni, sedinta cl (3) stauceni, sedinta cl (2) stauceni, sedinta cl (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA