-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

SCANDALUL drepturilor TV continuă. VEZI reacţia lui Valeriu Iftime

looktv

Cluburile din Liga I ar trebui să încaseze până la sfârşitul acestei luni a doua tranşă din drepturile TV pentru sezonul 2014-2015. Problema este că firma care a încheiat contractul cu Liga Profesionistă de Fotbal nu a obţinut veniturile scontate iar acum nu are banii necesari pentru a achita tranşa a doua.

Potrivit presei centrale, există varianta ca banii să se plătească eşalonat pe parcursul returului. Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani consideră că este inadmisibil ca să nu se respecte contractul. Pe de altă parte, el spune că lucrurile nu s-au făcut tocmai transparent de conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Noi am fost tot timpul pe burtă. Doar marile minciuni au creat iluzii că suntem sănătoşi. Aşteptăm jumătate din bani ca pe o mare realizare. Dacă am făcut un contract şi dacă am produs un spectacol sportiv, trebuie să ne dea banii. E ca şi cum faci o lucrare şi te bucuri că ţi-a dat banii. Te bucuri că ţi-a dat banii pe care îi meritai? Noi trebuie să luăm banii aşa cum scrie în contract. De fapt nu scrie nicăieri. Doar ni s-a spus. Ne-au anunţat printr-un fax anonim câţi bani vom lua. Noi am făcut bugetul pe 1,7 milioane de euro pe care ar trebui să-i primim din drepturile de televizare. Dacă vom primi doar o parte din bani, e complicat. Botoşaniul o să trăiască. Sper să înţeleagă şi cei de la club pentru că vor mai fi întârzieri la plăţi”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA