1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Scandalul ASTRA ASIGURĂRI ia amploare. Mii de plângeri înregistrate la ASF pentru neplata daunelor

 

News Val de plângeri împotriva firmei Astra Asigurări, cea mai mare din România. Mii de şoferi şi sute de service-uri auto au depus sesizări la Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru neplata daunelor, în speranţa că îşi vor recupera banii de la firma de asigurări.

ASF a primit mii de plângeri contra firmei de asigurări Astra. Şoferi, patroni de service-uri, dar şi alte firme de asigurări au intrat în panică după ce ASF a anunţat marţi intrarea Astra sub administrare specială. Nimeni nu ştie dacă îşi va recupera banii de la firma de asigurări.

Concret,la ASF au fost înregistrate 3.000 de plângeri, din care 600 au fost depuse de service-uri auto care acuză firma Astra de neplata daunelor. În aceeaşi situaţie sunt şi zeci de mii de şoferi care nu şi-au recuperat daunele de la Astra Asigurări.
După ce Astra a fost pusă sub administraţie specială de ASF, colaboratorii Astra au intrat în panică, neştiind dacă îşi vor recupera banii. Ei au primit, totuşi, asigurări că toate dosarele de daune vor fi reanalizate şi că daunele vor fi plătite, însă rămâne de văzut dacă în conturile societăţii sunt bani suficienţi pentru acoperirea tuturor sumelor datorate.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

75 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA