3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Scandal pe holurile Spitalului Judeţean Botoşani

spitalul judetean Botosani

De cand paza la spital este asigurata de o firma specializata si apartinatorii trebuie sa respecte programul de vizita, aproape zilnic pe holurile de la parterul unitatii medicale se aud tipete si strigate.

Cei revoltati sunt apartinatorii pacientilor care vin sa-i vada la ora nepotrivita si paznicii sunt nevoit sa-i intoarca din drum. Si astazi mai multi oameni se certau cu paznicii de la intrare pentru ca nu au fost lasati sa ajunge pe sectii.

Chiar daca li se explica, botosanenii au problemele lor, unii vin de departe si trebuie sa se incadreze in timp pentru a ajunge inapoi la domiciliu.

„Se intampla aproape in fiecare zi sa vina pacienti recalitranti la spital care sa solicite intrarea pe o sectie in afara programului de vizita. Oamenii mai pot intra pe sectii doar cu bilet de voie semnat de medicul curant din cadrul sectiei. Apartinatorii doresc sa intre la pacienti motivand in special ca stau la distanta mare de spital si ca nu au alta varianta de a ajunge la spital decat in cursul diminetii”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Potrivit programului de vizita, rudele pacientilor pot sa urce pe saloane de luni pana vineri, de la ora 15:00 la ora 20:00. Sambata si duminica, intervalul de vizita incepe la ora 10:00 si se termina la ora 20:00.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA