SCANDAL LA UPU BOTOŞANI! Rudele unei bătrâne s-au certat cu ambulanţierii

0
913

upu scandal (3)

S-au incins spiritele, astazi dimineata, in Unitatea de Primiri Urgenta, unde rudele unei batrane de 73 de ani din Hlipiceni au facut scandal pe motiv ca ambulanta, care trebuia sa preia femeia intepata de albine,  nu a ajuns in timp util. In zadar, au incercat cadrele medicale sa se inteleaga cu apartinatorii. Pana la urma, pentru aplanarea conflictului au fost chemati jandarmii.

Cei de la ambulanta au spus ca persoana care a sunat la 112 a spus ca este vorba de o batrana cu hipertensiune arteriala.

“La telefon s-a spus ca persoana de sex feminin are hipertensiune arteriala ca motiv al solicitarii. Avand o boala cronica s-a aplicat protocolul de boala cronica, si pacienta a fost indrumata la medicul de familie din localitate care era prezent la cabinet, pentru ca noi avem lista cu medicii care sunt prezenti.

Dupa cateva minute s-a trimis o ambulanta B preventiv, dar a revenit medicul de familie din Hlipiceni care a spus ca este o reactie alergica la o intepatura de insecta lucru care nu a fost comunicat de primul apelant. Doamna doctor de la cabinetul medical individual a asigurat tratamentul de prim ajutor in masina pentru ca apartinatorii nu au dorit ca pacientul sa fie scos si la initiativa exclusiva a familiei pacientul a fost adus cu o masina proprie in intampinarea ambulantei cu medic care ulterior a fost trimisa la locul solicitarii cand s-a aflat ca este vorba de o persoana care prezinta o reactie alergica la o intepatura de insecta. Pacienta a fost preluata si adusa in urgenta,  a fost stabilizata si este in afara oricarui pericol”, a declarat Nicusor Curteanu, purtator de cuvant Ambulanta.

Pacienta a ramas in grija medicilor din urgenta. Este stabila si se afla in afara oricarui pericol, spun specialistii.

upu scandal (12) upu scandal (11) upu scandal (10) upu scandal (9) upu scandal (8) upu scandal (7) upu scandal (6) upu scandal (5) upu scandal (4) upu scandal (3) upu scandal (2) upu scandal (1)