20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Scandal într-un supermarket din Botoşani. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor

jandarmi

În data de 01 februarie a.c., în jurul orei 17.00, jandarmii botoşăneni au intervenit pentru aplanarea unui conflict, izbucnit între angajaţii unui supermarket de pe str. Griviţa din municipiul Botoşani şi un grup de trei persoane, aflate în incinta magazinului.

Cele trei persoane s-au simţit deranjate de insistenţa cu care erau supravegheate de personalul magazinului, care are ca atribuţii prevenirea sustragerii de bunuri, fapt ce le-a determinat să adreseze injurii angajaţilor, ajungându-se la îmbrânceli şi la un scandal în toată regula.

Echipajul de intervenţie al unei firme de pază cu care magazinul are legături contractuale a fost alertat prin apăsarea butonului de panică, dar cele trei persoane nu s-au potolit şi au încercat agresarea fizică a agenţilor de pază, ceea ce a dus la folosirea spray-urilor iritant lacrimogene din dotare de către aceştia.

Până la sosirea jandarmilor, unul dintre scandalagii s-a făcut nevăzut, în magazin fiind identificate două persoane, soţ şi soţie.

Deoarece femeia susţinea că este însărcinată şi i s-a făcut rău de la substanţele iritant-lacrimogene folosite, soţul acesteia a solicitat o ambulanţă prin apel 112 , care a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru scandalul provocat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi injuriile adresate, soţul femeii a fost sancţionat contravenţional de jandarmi cu amenzi în  valoare totală de 600 de lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA