2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Scandal într-un bar din Flămânzi. Mai mulţi tineri sunt cercetaţi

politie

La data de 25.12.2014, în jurul orei 02.40, Poliția orașului Flămânzi a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că în incinta unui bar din localitate, a izbucnit un scandal între mai mulți tineri.

Echipajele de poliţie care s-au deplasat la faţa locului au identificat în trafic, pe strada 1907 din localitate, un autoturism care rula cu viteză excesivă,  vehiculul fiind oprit de poliţişti, care au stabilit că ocupanţii acestuia au fost implicați în scandalul din local.

Conducătorul autovehicului (I. A. de 20 ani, din comuna Copălău) a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat; tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii  infracţiunii  de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că U. P. de 22 ani şi B. P. de 23 ani, ambii din oraşul Flămânzi, B. C. de 29 ani, din municipiul Botoșani şi F. T. de 32 ani, din comuna Frumușica, toţi sub influenţa alcoolului, au intrat într-un bar, provocând scandal, distrugând mai multe bunuri şi lovind clienții, printre care și pe ocupanții autoturismului depistat în trafic, determinându-i astfel să părăsească barul.

Poliţiştii au acţionat pentru restabilirea ordinii publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA