10 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Scandal în Dorohoi. Jandarmii au intervenit în forţă

 

News Duminică, la ora 13.00, în urma unui apel 112, jandarmii s-au deplasat pe strada Aleea Criva din municipiul  Dorohoi, unde era sesizat un scandal.

Echipajul de jandarmi care a ajuns la locaţia indicată în apelul 112, a constatat că cele relatate de către apelant se confirmă, trei bărbaţi fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 400 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În aceeaşi zi, dar cu două ore mai târziu, a fost reclamat tot un scandal, de această dată la un bar, situat însă pe aceeaşi stradă din Dorohoi.

Doi dintre cei trei sancţionaţi anterior cu amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice au ,,recidivat”, de această dată refuzând să părăsească localul la solicitarea barmanului de serviciu, care nu a mai vrut să îi servească cu băuturi alcoolice, motiv pentru care au găsit de cuviinţă să îi adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

Pentru faptele săvârşite, cei doi au fost  sancţionaţi de către jandarmi cu câte 600 de lei fiecare.

În municipiul Botoşani, jandarmii au intervenit la două baruri, de pe strada Calea Naţională, respectiv strada Pacea, doi bărbaţi şi o femeie fiind sancţionaţi cu amenzi totalizând 1000 de lei, pentru provocare de scandal, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi adresare de injurii, fapte săvârşite tot pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA