22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Scandal de proporţii la UMF Iaşi. Cei trei profesori universitari au fost arestaţi

umf iasi

Cei trei profesori de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi reţinuţi sâmbătă, au primit mandate de arestare din partea judecătorilor. Unul dintre ei a ajuns după gratii pentru tentativă de viol şi şantaj. Bărbatul a încercat să forţeze o studentă să întreţină relaţii sexuale cu el. Ceilalţi doi profesori, soţ şi soţie, sunt acuzaţi că au luat mită de la studenți.

Cei trei profesori din cadrul UMF Iaşi, între care şi managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, reţinuţi iniţial de către procurorii DNA, au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, deciziile fiind luate de judecătorii Tribunalului Iaşi.

Primul adus în faţa instanţei a fost profesorul Gheorghe Păduraru, cordonator al disciplinei Anatomie din cadrul UMF Iaşi, reţinut vineri seară de către procurorii DNA pentru luare de mită, tentativă de viol şi şantaj.

Potrivit anchetatorilor, Păduraru a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o studentă de la Facultatea de Farmacie, ameninţând-o în mai multe rânduri că nu va putea promova examenul de Anatomie pe care urma să-l susţină cu el.

Citeste mai mult pe RTV.NET 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA