16.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

SCANDAL. Autorităţile din Răchiţi sunt în război cu cetăţenii municipiului Botoşani care aruncă gunoiul pe teritoriul acestei comune. Căruţaş prins cu mai mulţi saci cu gunoi FOTO-VIDEO

scandal gunoi rachiti (2)

Reprezentanţii primăriei Răchiţi spun că zilnic, mai mulţi cetăţeni din municipiul Botoşani vin şi aruncă saci cu gunoi pe teritoriul acestei comune. Din acest motiv, costurile privind colectarea gunoiului sunt mult mai mari decât ar fi normal.

În cursul zilei de astăzi a apărut un nou scandal. În satul Cişmea, tomberoanele erau pline iar locuitorii din zonă s-au revoltat. Imediat a intervenit viceprimarul comunei care a organizat o acţiune şi a prins un căruţaş din municipiul Botoşani care avea mai mulţi saci cu gunoi pe care urma să-i arunce pe teritoriul comunei Răchiţi. Căruţaşul a fost oprit de primarul şi viceprimarul comunei Răchiţi şi luat la întrebări. Omul s-a arătat chiar surprins că nu are voie să transporte gunoiul din Botoşani în Răchiţi şi le-a recomandat celor doi să pună o „placardă”.

„În fiecare zi sunt cetăţeni din Botoşani care vin cu căruţele sau maşinile şi aduc saci cu gunoi pe teritoriul comunei Răchiţi. S-a colectat gunoiul în cursul zilei de joi iar astăzi dimineaţă era plin la rampe. Problema este că acest gunoi trebuie colectat şi transportat la depozit iar asta înseamnă nişte costuri care trebuie suportate de către locuitorii comunei Răchiţi”, a spus Gheorghe Iacob, primarul comunei Răchiţi.

scandal gunoi rachiti (4) scandal gunoi rachiti (3) scandal gunoi rachiti (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA