23.4 C
Botoșani
joi, 18 august 2022

SĂVENI. Tineri reținuți pentru furt din locuințe

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 18 și 19 ani, din orașul Săveni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt.

Din cercetări, a reieșit faptul că, în perioada 04-13 mai 2022, cei doi tineri ar fi pătruns în două locuințe din orașul Săveni și ar fi sustras din interior, mai multe bunuri și bani.

Ieri, au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA