27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Şase minori cu vârsta între 15 şi 17 ani, cercetaţi pentru furturi dintr-un magazin şi o locuinţă

masina politie noaptea

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauze, poliţiştii Secţiei Rurale 3 Hlipiceni i-au identificat pe D. A. de 15 ani, T. D. de 15 ani, R. C. de 17 ani, G. P. de 15 ani, G. N. de 16 ani şi B. G. de 15 ani, toţi din satul Victoria, comuna Hlipiceni, judeţul Botoşani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt calificat.

În fapt, minorii sunt bănuiţi că în perioada 19-22.05.2015, precum şi în noaptea de 29/30.05.2015, ar fi pătruns într-o locuinţă şi respectiv într-un magazin sătesc din comuna Hlipiceni, de unde au sustras produse alimentare, sucuri, băuturi alcoolice şi bani. În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că minorii au mai sustras din locuinţa menţionată şi 105 pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, aspect ce nu a fost însă reclamat de către partea vătămată, astfel încât poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA