20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Sarmale, cozonac şi băutură la Ziua Municipiului Botoşani. VEZI PROGRAMUL stabilit de PRIMĂRIE

zilele botosaniului

Primăria municipiului Botoșani invită botoșănenii să participe și în acest an la manifestările organizate de municipalitate, cu ocazia Sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, patronul spiritual al orașului Botoșani.

În ziua de joi, 23 Aprilie 2015, după slujba religioasă oficiată la Biserica Sfântul Gheorghe, Primăria va organiza o acțiune socială prin care va oferi cetățenilor porții de sarmale, cozonac și vin.

De asemenea, în perioada 23 – 26 Aprilie a.c., vor avea loc evenimente prilejuite de Zilele Municipiului Botoșani. În Centrul Istoric al orașului, se vor desfășura activități comerciale, artistice și culturale, care vor împleti tradiționalul cu modernul, oferind fiecărei categorii de vârstă și preferințe, momente memorabile.

„În aceste zile de sărbătoare pentru orașul nostru, invit toți botoșănenii să fie alături de municipalitate și să participe la evenimentele  care se vor desfășura în Centrul Istoric.  Cu ocazia Zilelor Municipiului Botoșani am pregătit o serie de activități și momente frumoase, pentru toate categoriile de vârstă, precum și multe alte surprize pentru cei care vor fi prezenți la aceste manifestări”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Programul artistic și cultural oferit de organizatorul evenimentului, Consiliul Local Botoșani, este realizat cu sprijinul agenților economici și al instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Local, al Organizațiilor neguvernamentale din Botoșani, precum și al formațiilor și artiștilor de muzică populară și ușoară. În acest sens, fiecare zi va cuprinde o paletă largă de programe și manifestări, începând, în special cu orele 17:00.

Menționăm faptul că Filarmonica de Stat Botoșani și Teatrul “Mihai Eminescu” vor oferi în zilele de 24 și 25 Aprilie spectacole gratuite pentru botoșăneni. De asemenea, Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” va oferi un spectacol dedicat celor mici, sâmbătă, 25 Aprilie a.c., începând cu orele 11:00, pe scena amenajată în  Centrul Istoric.

zilele municipiului program zilele municipiului program1 zilele municipiului program2 zilele municipiului program3

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA