23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Sârbul Nikola Trujic este pregătit să debuteze la FC Botoșani

Abia venit la FC Botoșani, atacantul sârb Nikola Trujic (26 ani) a intrat în programul de pregătire al echipei și speră să fie legitimat cât mai repede pentru a avea drept de în meciul de duminică de la Mediaș.

„Sunt bucuros să fac parte din această echipă. Am auzit numai lucruri bune despre FC Botoșani și sper să ajut echipa să câștige multe puncte și să înscrie multe goluri. Sunt gata și acum de joc însă vedem dacă voi reuși să fiu legitimat până la meciul cu Mediaș. Dacă nu probabil că voi juca cu Viitorul”, a declarat Nikola Trujic.

Antrenorul Costel Enache este mulțumit că mai are încă o soluție pentru atac, ținând cont că Mihai Roman și Marko Brekalo nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

E destul de greu să aduci pe cineva care să intre într-o organizare ofensivă, care necesită sincronizare, omogenitate, un anumit ritm de joc. Pe partea ofensivă e nevoie de un jucător care să vină cu o calitate aparte față de jucătorii din lot. Nikola cred că este un jucător care ne poate ajuta. E un jucător de un alt profil decât cei pe care îi avem în lotul actual, e un jucător care are un istoric destul de bun. Am considerat că e jucătorul care poate ajuta echipa în momentul acesta. E un jucător cu forță de pătrundere în viteză extraordinar de bună”, a declarat Costel Enache.

Optimist este și președintele Cătălin Anton care speră că Trujic va maca măcar zece goluri în acest sezon de Liga 1.

„Sper să marcheze cel puțin zece goluri pentru noi în acest sezon. Avem nevoie de un jucător care să o bage în ațe. Sunt convins că ne va ajuta mult”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA