22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Sărbătoare la Hlipiceni, cu Ion Paladi, Cozmiţă, cupluri premiate, competiţii sportive şi … fără picior de politician GALERIE FOTO&VIDEO

hlipiceni 30mai

La Hlipiceni se păstrează tradiţia şi în preajma zilei de 1 Iunie, autorităţile locale organizează tot felul de manifestări dedicate în special copiilor. La ediţia de anul acesta, pe lângă competiţiile sportive şi acţiunile dedicate copiilor, au mai pregătit un spectacol şi o premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Manifestările dedicate zilei de 1 Iunie au început încă de vineri, când s-a organizat a VI-a ediţie a concursului de educaţie rutieră “Micul Pieton”. Ziua de sâmbătă a fost dedicată competiţiilor sportive. Tinerii din comuna Hlipiceni şi nu numai, s-au întrecut la cros, fotbal şi tenis de masă. Pentru ziua de duminică, organizatorii au pregătit pe terenul de fotbal din comună un spectacol de muzică populară şi de petrecere.

“Manifestările au debutat vineri cu concursul “Micul Pieton”, împreună cu secţia de Poliţie Hlipiceni. Ieri am organizat Cupa 1 Iunie, ediţia a XV-a, o competiţie destinată tineretului. Am avut cros, fotbal şi tenis de masă. La fotbal am avut doar patru echipe chiar dacă am invitat mai multe dar din fericire, cupa a rămas la Hlipiceni. Astăzi am început cu sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Avem 41 de familii care au bucuria să sărbătorească 50 de ani de căsătorie. Continuăm un spectacol în care vor cânta Ion Paladi şi Cozmiţă Lascarache. Noi estimăm la aproximativ o mie de oameni prezenţi. Este o ocazie pentru ei să iasă, să discute”, ne-a spus Gheorghe Luchian, primarul comunei Hlipiceni.

De obicei, de la astfel de manifestări nu lipsesc politicienii care vin, urcă pe scenă, ţin discursuri. La Hlipiceni, nici urmă de politician. L-am întrebat pe primarul comunei: cum se face că lipsesc parlamentarii, prefectul, preşedintele Consiliului Judeţean? El mi-a răspuns sec: Nu i-am invitat. Probabil, este o premieră în judeţul Botoşani când un primar nu îi invită la o astfel de manifestare pe politicieni, pentru ca aceştia să-şi facă imagine şi să le facă tot felul de promisiuni alegătorilor.

 

hlipiceni festival (1) hlipiceni festival (2) hlipiceni festival (3) hlipiceni festival (4) hlipiceni festival (5) hlipiceni festival (6) hlipiceni festival (7) hlipiceni festival (8) hlipiceni festival (9) hlipiceni festival (10) hlipiceni festival (11) hlipiceni festival (12) hlipiceni festival (13) hlipiceni festival (14) hlipiceni festival (15) hlipiceni festival (16) hlipiceni festival (17) hlipiceni festival (18) hlipiceni festival (19) hlipiceni festival (20) hlipiceni festival (21) hlipiceni festival (22) hlipiceni festival (23) hlipiceni festival (24) hlipiceni festival (25) hlipiceni festival (26) hlipiceni festival (27) hlipiceni festival (28) hlipiceni festival (29) hlipiceni festival (30) hlipiceni festival (31) hlipiceni festival (32) hlipiceni festival (33) hlipiceni festival (34) hlipiceni festival (35) hlipiceni festival (36)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA