23.6 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Şapte medalii obtinute de sportivii REAL TAEKWONDO TEAM Botosani la Campionatul National

Taekwondo

La finele saptamanii trecute Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM Botosani a participat cu sapte sportivi,in Municipiul Slatina, la cea de a XVIII a editie a  Campionatului  National de Juniori si Seniori la TAEKWONDO WTF, intrecere organizata de  FEDERATIA  ROMANA DE TAEKWONDO WTF in parteneriat cu Clubul Sportiv Koryo Slatina.

Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM a obtinut 4 medalii de aur, o medalie de argint, doua de bronz dar si locul trei la clasamentul general la categoria juniori.

Medalii de aur au obtinut:

COSMINA ICHIM la categoria juniori -49kg

CLAUDIA LEAHU la categoria juniori -52kg

MIHAI COJOCARIUla categoria juniori +78kg

ALEXANDRU TODIRICA la categoria seniori -54kg

Medalia de argint a fost obtinuta de MARIAN MAFTEI  la categoria juniori -68kg.

Medaliile de bronz au fost obtinute de DANIEL NECHIFOR la categoria juniori -68kg si de COSMINA ICHIM la categoria seniori -49kg ea fiind la prima participare la aceasta categorie.

Datorita evolutiei foarte bune, COSMINA ICHIM a fost desemnata cea mai buna sportiva la categoria juniori.

Aproape de podium a fost si sportiva SERENA IVANOV ea fiind accidentata a pierdut la limita in preliminarii.

Obtinerea locului trei la clasamentul general la categoria juniori arata ca suntem in continuare unul dintre cele mai bune cluburi din tara, cu un nivel de pregatire foarte ridicat si cu sportivi bine pregatiti.

La aceasta competitie au luat startul aproape 200 de sportivi de la 25 de cluburi de profil din tara din judetele: BRASOV, OLT, IASI, BRAILA, PRAHOVA, HARGHITA, CONSTANTA, BOTOSANI, MURES, CLUJ, BISTRITA, GALATI, VRANCEA, VASLUI si din Municipiul BUCURESTI.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA