22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Şapte din jucătorii de la FC Botoşani nu şi-au găsit încă echipe la care să evolueze

fcbt reunire9iunie (2)

FC Botoşani a renunţat în această vară la 12 jucători dar numai cinci dintre ei şi-au găsit echipei la care să evolueze. Pentru doi dintre cei cinci, a fost mai simplu deoarece ei erau împrumutaţi de la Concordia Chiajna şi respectiv Pandurii Tg. Jiu şi încă sunt sub contract cu aceste formaţii.

Este vorba de David Lazar care a revenit la Pandurii Tg. Jiu şi Neluţ Roşu care este sub contract cu Concordia Chiajna. El nu a revenit la Chiajna ci a plecat sub formă de împrumut la CFR Cluj. Ceilalţi trei foşti jucători care au părăsit pe FC Botoşani şi care şi-au găsit echipe în Liga I sunt Vasile Curileac, Răzvan Tincu şi Jérémy Faug-Porret. Primii doi au semnat cu formaţia Concordia Chiajna în timp ce Jérémy Faug-Porret s-a transferat la Petrolul Ploieşti.

În schimb, Sergiu Homei, Roussel Ngankam, Claudiu Codoban, Sebastian Ianc, Sergiu Oltean şi Armand Şvichi nu şi-au găsit echipe la care să evolueze. Fără echipă este şi portarul Călin Tiut dar el ar putea rămâne sub contract cu FC Botoşani, urmând să fie împrumutat la o echipă de Liga a II-a.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA