20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Săptămâna viitoare se clarifică lucrurile în PNL Botoşani. Sorescu: „Când m-am dus la Bucureşti am constatat că s-au spus multe neadevăruri despre mine, despre Iliuţă, despre Nechifor şi alţii”

Florin Turcanu, Gheorghe Sorescu conferinta de presa CJ

Conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal va desemna în zilele următoare un preşedinte dinterimar dar cu certitudine acesta nu va fi Mihai Ţurcanu. La ora actuală se vehiculează mai multe variante printre care Gheorghe Sorescu, Viorel Grigoraş şi Costel Şoptică.

Cele două tabere din PNL Botoşani au avut înaintea Paştelui o întâlnire cu liderii conducerii centrale a partidului şi a rămas ca în perioada imediat următoare să se ia o decizie în privinţa înlocuitorului lui Florin Ţurcanu.

„Din discuţiile avute la Bucureşti, va fi un Consiliu Naţional în care se va lămuri şi cu situaţia tuturor care au probleme de natură penală. După 15 aprilie se vor lămuri toate problemele. Au apărut tot felul de zvonuri, apar multe variante. S-a ajuns la concluzia că Mihai Ţurcanu nu e… e o chestiune care ţine de imaginea partidului. Din punctul ăsta de vedere, lucrurile s-au clarificat. În perioada de interimat, atributul este al conducerii centrale. Ceea ce am făcut noi a fost în ideea ca Bucureştiul să aibă o informaţie corectă. Până acum erau doar nişte informaţii unilaterale la Bucureşti. Când m-am dus acolo am constatat că s-au spus multe neadevăruri despre mine, despre Iliuţă, despre Nechifor şi alţii. Dacă aşa au considerat unii că e fair să faci, aşa au făcut”, a spus Gheorghe Sorescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA