-1.7 C
Botoșani
luni, 6 februarie 2023

Săptămâna viitoare încep lucrările de scoatere a dalelor de pe strada Primăverii

Primarul Cosmin Andrei a emis ordinul de începere a lucrărilor pe strada Primăverii din municipiul Botoșani acolo unde calea de rulare a tramvaiului va fi înlocuită un un covor asfaltic.

Potrivit edilului municipiului, lucrările vor fi executate de Conrec, firma care se ocupă de întreținerea străzilor din Botoșani. El a mai precizat că se va lucra pe tronsoane astfel încât să fie afectat foarte mult traficul pe strada Primăverii.

“Am decis să începem de săptămâna viitoare lucrările de scoatere a dalelor de tramvai de pe strada Primăverii. Începând de marți se vor scoate dalele din intersecția străzilor Primăverii cu George Enescu și până la parcul Curcubeului. Ulterior vor fi scoase dalele până la intersecția cu strada Octav Onicescu.  Mai avem 900.000 de lei la capitolul reparații străzi și vedem cât vom putea realiza. După semnarea noului contract, vom continua lucrările pe strada Sucevei unde vom reface și sensul giratoriu. De asemenea, vom scoate dalele și de pe acel tronson al bulevardului Mihai Eminescu și vom turna un covor asfaltic”, a spus primarul Cosmin Andrei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA