3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Săptămâna Italiană la Carrefour

carrefour bucatari italieni

În perioada 29 mai-4 iunie,Carrefour Româniagăzduieşte Săptămâna Italiană, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agenţia Italiană pentru Comerț Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei în România.

Astfel, timp de şapte zile,clienții hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară sunt invitați să descopere patrimoniul gastronomic și cultural al Italiei, într-un decor cu specific italienesc.
”Ne dorim ca magazinele nostre să ofere, pe lângă cele mai mici prețuri, o atmosferă în care clienții noștri să se simtă bine, în care să găsească permanent ceva nou, ceva suprinzător! Vrem să îi molipsim cu voie bună și, cu siguranță, prin Săptămâna Italiană vom reuși acest lucru!
Atunci când vine vorba de gastronomia internaţională, preparatele din bucătăria italianăsunt printre preferatele românilor. Cu ocazia zilei Italiei, celebrată pe 2 iunie, am dorit să le oferim clienților noștri oportunitatea de a intra în contact cu această cultură frumoasă a canzonette-lor și a gastronomiei de renume mondial. În această perioadă, îi aşteptăm cu drag în magazinele Carrefour pentru a se bucura de momente speciale, inspirate de tradiţia italiană”,a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.
„Sunt deosebit de încântat să inaugurez Săptămâna Italiană la Carrefour, un eveniment important din cadrul Festivalului Italian”, a spus Excelenta Sa Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei în România. „Sunt sigur că manifestarea va reuși să onoreze excelentele produse agroalimentare „Made in Italy” și va ști să aducă în atenția publicului calitatea deosebită a acestora”.
„În acest an, Festivalul Italian pe care Agenția Italiană pentru Comerț Exterior ICE îl organizează anual împreună cu Ambasada, este mult mai bogat în evenimenteși datorita optimei colaborari cu Carrefour, una dintre cele mai importante realități din domeniul Marii Distribuții din România”, a afirmat Directorul Agenției, Luca Gentile.
Ca parte a acestei acţiuni, în intervalul 30 mai – 1 iunie, Carrefour România pregăteşte copiilor o serie de surprize cu specific italian, precum:
“Micul Pizzer” sau “Micul Cofetar”, activare prin care aceştia vor învăţa să prepare pizza sau tiramisu;
Teatrude păpuși, unde vor asculta Povestea lui Pinocchio;
Atelierde creație, unde îşi vor exersa creativitatea pentru a pregăti bijuterii din diverse materiale, printre care şi pastele.
Cei mai norocoși clienți vor avea șansa de a gusta din savoarea Italieiparticipând la tombole cu premii constând în excursii în Italia sau coșuri cu produse italieneşti:
Tombola SMSorganizată de cătreGalbani, valabilă în perioada 29 mai – 11 iunie 2014, unde marele premiu este o excursie în Italia pentru 2 persoane;
Tombola organizată de către Parmafood, valabilă în perioada 29 mai – 04 iunie 2014, unde se poate câștiga unul din cele 125 coșuri cu produse savuroase;
Tombola LeveranoFiorivalabilă în perioada 29 mai – 04 iunie 2014, unde marele premiu este un week-end la mare, în Italia.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA