9.9 C
Botoșani
miercuri, 24 aprilie 2024

Săptămâna copilăriei la Uvertura Mall

mall

Săptămâna 26 mai – 1 iunie este desemnată de Uvertura Mall ”Săptămâna copilăriei”. Au fost pregătite activități și evenimente astfel încât toți copii din Botoșani să se poată bucura de vârsta frumoasă a copilăriei, într-un cadru modern, unde și educația și distracția sunt puse pe primul loc.

Pe parcursul întregii săptămâni vor fi multe surprize, dulciuri, baloane, face-painting, jocuri și concursuri. Celebrele mascote Minnie și Mickey Mouse vor fi prezente pentru a face atmosferă, impărțind baloane copiilor și făcând fotografii cu vizitatorii. În ”Săptămâna copilăriei” se poate admira expoziția de pictură organizată de elevii Liceului de Artă ”Ștefan Luchian” și se pot dona jucării pentru copiii fără posibilități din Botoșani.

De luni până vineri, 26 mai – 30 mai, între orele 11:00 și 13:00, vor avea loc workshop-uri și ateliere de creație la care vor participa copiii de la grădinițele și școlile din Botoșani. Vor fi create colaje de mari dimensiuni și se vor organiza jocuri și concursuri menite să stimuleze imaginația și creativitatea copiilor.

Week-endul 31 mai – 1 iunie va fi unul încărcat de activități și evenimente adresate tuturor copiilor din Botoșani. Sâmbătă și duminică dimineață va avea loc expoziția ”Micii inventatori”, organizată de clubul de ”Fizică aplicată” de la Palatul copiilor Botoșani. Expoziția va prezenta publicului roboții inteligenți premiați la concursurile internaționale.

Sâmbătă, 31 mai, de la 10:30 schimbăm povestea! Toți copiii sunt invitați la o altfel de lectură a poveștilor, bazată pe interacțiunea cu publicul. Actorul Marius Rusu îi va invita pe copiii dornici să-și testeze imaginația să schimbe cursul poveștilor. Tot sâmbătă, de la 18:00 va fi un spectacol de dans, marca G Power, urmat de un concurs de personalizat tricouri. Copiii prezenți vor avea astfel ocazia să fie designeri și să transforme în realitate tricoul pe care și-l doresc.

Duminică, 1 iunie, de la 10:30 va avea loc concursul de desen ”Eroii preferați ai copiilor”. Mascotele Minnie și Mickey Mouse își vor invita și prietenii – patru super eroi îndrăgiți de toată lumea, care vor face atmosferă pe tot parcursul concursului. Cele mai bune lucrări vor fi premiate de Uvertura Mall și Cine Grand.

De la ora 17:00 începe cel mai mare spectacol de Ziua copilului din Botoșani. Palatul copiilor și Asociația Cheia Sol au pregătit momente artistice speciale pentru cea mai importantă sărbătoare a copiilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

83 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA