33.7 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

Sâmbăta neagră. Şapte răniţi au murit în ultimele ore. Bilanţul Colectiv: 39 de morţi

incendiu club foto adevarul

Bilanţul victimelor tragediei de la clubul Colectiv a ajuns la 38, după ce încă şase răniţi au murit sâmbătă dimineaţă, doi dintre ei la Spitalul de Arşi din Capitală, unul la Spitalul Universitar şi unul la Spitalul Floreasca. Doi dintre pacienţi transportaţi în Olanda au murit imediat după aterizare, potrivit România TV.

UPDATE ORA 12.00. Doi răniţi transportaţi în Olanda au decedat imediat după ce au aterizat pe areoportul din Rotterdam, astfel numărul morţilor se ridică la 38.

UPDATE ORA 11.50. Numărul deceselor cauzate de incendiul de la clubul Colectiv se ridică acum la 36. Un pacient a decedat la Spitalul Floreasca, ridicând la patru numărul celor care au murit sâmbătă, 7 noiembrie.

INCENDIU COLECTIV. Numărul celor decedaţi ca urmare a incendiului din clubul Colectiv a ajuns sâmbătă la 35, după ce încă două persoane au murit sâmbătă, la Spitalul de Arşi, iar un tânăr de 30 de ani an murit la Spitalul Universitar.

Una dintre victimele de la Spitalul de Arşi este Ionuţ Popescu, un tânăr internat la Spitalul de Arşi, a pierdut lupta. Băiatul, din Focşani, avea arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului şi se afla de o săptămână în comă indusă. Potrivit România TV, el murit în timpul unei intervenţii chirurgicale. I se puneau grefe de piele şi a făcut stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea, însă fara succes. Vineri, Ionuţ Popescu se afla la Colectiv alături de iubita lui Monica Tănăsoiu, manager la o firmă de publicitate, care a murit în aceea seară.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA