Salvarea ŞOFERILOR. O aplicaţie pe IPHONE luptă împotriva amenzilor de parcare

10
369

 

News Între lucrurile cele mai sâcâitoare care li se pot întâmpla şoferilor este acela de a găsi sub ştergătoarele de parbriz, atunci când se întorc la maşină, o amendă de parcare. Compania Apple încearcă să rezolve această problemă şi a lansat o aplicaţie menită să vină în sprijinul şoferilor.

În condiţiile unui trafic infernal, obositor şi aglomerat, amenzile pentru parcare reprezintă unul dintre coşmarurile şoferilor, mai ales că în foarte multe situaţii conducătorul auto nu are o altă alternativă de a-şi parca maşina, iar situaţia devine cu atât mai frustrantă cu cât în anumite situaţii nu există nici măcat un semn că parcarea ar fi interzisă, dar poliţistul a tăiat deja amenda şi a lipit-o în geam.

În astfel de condiţii, mulţi oameni nu doresc să mai investească timp şi nergie pentru a contesta amenda. Apple vine în sprijinul acestor şoferi şi a lansat o aplicaţie pentru iPhone, care luptă pentru aceşti conducători auto. Aplicaţia, care va fi lansată săptămâna viitoare, va avea ca principal obiectiv chiar contestarea amenzilor.

Ea se numeşte Fixed, iar şoferii care se află în astfel de situaţii, sunt rugaţi să facă o fotografie a amenzii scrise şi să introducă codul acesteia. Apoi, au la dispoziţie un meniu, din care pot alege motivele care stau la baza solicitării de invalidare a amenzii, iar după ce aplicaţia le oferă un procentaj al şanselor de reuşită, ei sunt rugaţi să ofere probe suplimentare, cum ar fi alte fotografii de la locul incidentului.
Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here