20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Salonul La Brici Botoşani a organizat primul workshop. Reprezentanţii L’Oreal au prezentat tendinţele anului 2016 în materie de tuns şi coafat GALERIE FOTO

la brici actiune loreal (2)

Reprezentanţii companiei L’Oreal au fost prezenţi astăzi în Botoşani, la un workshop organizat de către salonul de înfrumuseţare La Brici. Timp de câteva ore, aceştia au prezentat tehnici noi de tuns şi tendinţele de coafat ale anului 2016.

La acţiune au participat hairstilişti care lucrează la mai multe saloane de înfrumuseţare din municipiul Botoşani şi care sunt partenerii companiei L’Oreal.

Ciprian Andronache, patronul salonului de înfrumuseţare La Brici, susţine că intenţionează să organizeze periodic astfel de evenimente şi că vrea să dezvolte cât mai mult partea de VIP.

“Noi investim în dezvoltare. Avem prezent un ambasador L’Oreal venit tocmai din Constanţa, pe partea  de frizerie şi coafură, tehnici şi tendinţe de coafat 2016. Avem şi o prezentare de produse ale brandului L’Oreal, partenerul nostru de bază. Vrem să fim cât mai buni pe partea de VIP. Până acum, cei care doreau să meargă la un seminar, trebuiau să se deplaseze la Bucureşti, Iaşi sau în alte oraşe mari. În sfârşit am reuşit să aducem un ambasador L’Oreal la Botoşani. Este primul eveniment şi sperăm ca anul acesta să mai organizăm astfel de seminarii. Ne dorim seminarii interactive, în care să punem la treabă styliştii din Botoşani, la recomandările trainerilor L’Oreal. Noi am depăsit stadiul de frizerie clasică dar în permanenţă trebuie să investeşti în dezvoltare. Moda se schimbă şi trebuie să înveţi tendinţele noi. Ne dorim să fim cei mai buni pe partea de VIP”, ne-a spus Ciprian Andronache.

la brici actiune loreal (1) la brici actiune loreal (11) la brici actiune loreal (10) la brici actiune loreal (9) la brici actiune loreal (8) la brici actiune loreal (7) la brici actiune loreal (6) la brici actiune loreal (5) la brici actiune loreal (4) la brici actiune loreal (3) la brici actiune loreal (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA