2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Săgeata este în pericol. Gh. Butoiu: „Domnul primar mai are o lună de zile până se ştie dacă mai este sau nu primar”

fcm dorohoi - navodari (9)

Săgeata Năvodari poate ajunge în situaţia altor echipe care au fost pe prima scenă a fotbalului românesc după care s-au desfiinţat. Primăria Năvodari este singurul sponsor al echipei iar primarul Nicolae Matei a fost arestat pentru fapte de corupţie.

Fosta formaţie d eLiga I a venit la Dorohoi fără staff-ul tehnic, fără managerul general şi fără portari. Cu toate acestea, Săgeata Năvodari s-a impus cu scorul de 2-0 şi a arătat ca o echipă mai puternică. În partida de astăzi, Gheorghe Butoiu a fost singurul antrenor care a stat poe bancă.

„Suntem foarte mulţumiţi de punctele câştigate aici, mai ales după drumul ăsta lung. Suntem plecaţi de joi. Noi trecem printr-o perioadă grea, s-au schimbat antrenorii şi nu ştim ce urmează. Este o incertitudine. Săptămâna viitoare vom afla care este situaţia cu echipa. Când nu mai sunt bani, apar problemele. Şanse sunt să continuăm dar nu ne batem la promovare. Să menţinem echipa în Liga a II-a, cu salarii mai mici. Noi avem nişte jucători buni, care au jucat în divizia A, au salarii mari. Obiectivul nostru a fost promovarea. Din păcate, avem probleme la primărie. Nu avem niciun sponsor decât primăria. Domnul primar mai are o lună de zile până se ştie dacă mai este sau nu primar. De la echipă a plecat managerul general, antrenorul principal, secund, portarii. Jucătorii sunt cu moralul la pământ. Nu ştiu dacă mai rămân. Eu sunt singurul antrenor”, a spus Gheorghe Butoiu care a adăugat:

„Sunt mulţumit de joc. Nu am jucat la valoarea noastră. Terenul a fost neaşteptat de bun. Am întâlnit o echipă ambiţioasă dar se vede că nu au jucători de valoare. Este o echipă muncitoare care poate face faţă în divizia B. Au câţiva jucători buni şi în special Vrabie care mie îmi place. Mai e Sandu în faţă. Nu prea au avut sprijin”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA