9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

S-a trezit Cosmin Andrei. Viceprimarul a reacţionat la două zile după ce un bătrân a fost atacat de o haită de câini

caini (iulie 2015)

Dupa ce, duminica, un batran de 82 de ani a fost atacat de caini in Piata Centrala, iar unul din patrupede l-a muscat de picior, reprezentantii primariei au iesit la treaba si au capturat patrupedele.

In plus, familia bunicului a reactionat pe o retea de socializare cerand autoritatilor sa ia masuri in aceasta privinta si sa nu se mai laude ca in oras mai sunt doi caini maidanezi.

Dimineata, reprezentantii Primariei au capturat cinci caini din Piata Centrala, dar actiunea se opreste aici, pentru ca, spun acestia nu mai sunt probleme in alte zone.

„Am capturat cainii din Piata Centrala, astazi dimineata. Au fost cinci caini, patru de talie mica si unul de talie medie. Daca vor fi reclamatii cu siguranta vom interveni si in alte zone. Din verificarile noastre in teren sunt indeosebi caini din curtile societatilor comerciale, mai putini caini comunitari pe strada”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar municipiul Botosani.

Dar de ce sa ne mai miram. In Botosani a fost nevoie sa moara pe nedrept un ambulantier pentru ca autoritatile locale sa ia masuri si sa faca sensul giratoriu de la intersectia Bulevardului cu Petru Rares.

Acum a fost nevoie ca un batran sa ajunga pe patul de spital, ca sa prinda cainii din Piata Centrala. Presupunem ca reprezentantii Primariei nu au nimic sa-si reproseze.

Dupa datele date de Unitatea de Primiri Urgente, anul acesta, 72 de botosaneni au ajuns in camera de garda dupa ce au fost muscati de caini.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA