23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

S-a semnat contractul pentru drumul Prăjeni – Iași: “În această săptămână va fi predat amplasamentul”

După ani de așteptare, în sfârșit vor începe lucrările de asfaltare a celor 2,7 kilometri de drum județean de la Prăjeni la limita cu județul Iași.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a precizat că în această săptămână se va preda amplasamentul și va fi emis ordinal de începere a lucrărilor.

„Reprezentanții Direcției Județene de Drumuri și Poduri au semnat contractual de lucrări pentru modernizarea celor 2,77 kilometri de drum de piatră rămași neasfaltați de pe DJ 282B, mai exact de la ieșirea din Prăjeni și până la limita cu județul Iași. Lucrările vor fi făcute de o asociere condusă de firma botoșăneană Vulturi și din care mai fac parte firmele Autotehnorom Suceava, Loial Impex Suceava și Elproex Botoșani. Valoarea contractului semnat cu asocierea condusă de Vulturi este de 7.279.503,16 lei, fără TVA. În această săptămână va fi predat amplasamentul și se va semna ordinul de începere a lucrărilor. Sperăm ca în cel mai scurt timp să finalizăm investiția”, a precizat Doina Federovici.

#drum_prajeni_iasi #cjbotosani #doina federovici

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA