10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Războiul dintre PSD şi PNL continuă la Botoşani. Dolineaschi îl atacă dur pe Ţurcanu

 

News Liderul PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, îl atacă din nou pe omologul său liberal, Florin Țurcanu şi spune că acesta ar trebui să își schimbe atitudinea față de PSD pe plan local înainte de a cere un congres național la nivelul fiecărui partid din USL.

Dacă domnul Țurcanu dorește într-adevăr să existe o bună colaborare în USL ar trebui să înceapă cu semnarea pactului de neagresiune pe care PSD l-a propus pe plan local, la Botoșani. Până acum, domnul Țurcanu a refuzat semnarea pactului din motive personale, pentru că fratele său nu era menționat pentru o candidatură la alegerile europarlamentare. I-am spus că putem discuta conținutul pactului, dar dânsul nu a dat niciun semn în acest sens”, a spus Dolineaschi.

Mai mult, Dolineaschi îl ameninţă pe Ţurcanu că social democraţii din Botoşani nu îl vor susţine pe Crin Antonescu în campania electorală pentru funcţia de preşedinte al României. „I-am spus domnului Țurcanu că fiecare atac la adresa PSD înseamnă mai puține voturi pentru președintele său de partid la alegerile prezidențiale, pentru că nu putem forța simpatizanții PSD să pună ștampila pe Crin Antonescu, după ce au fost jigniți de domnul Țurcanu. Nu poți cere unitate și prietenie la nivel central, când îți calci în picioare partenerii pe plan local. Cât timp domnul Țurcanu refuză semnarea pactului de colaborare și neagresiune la nivelul județului, demersul său la nivel național rămâne pură demagogie”, a afirmat președintele PSD Botoșani care în continuare susţine că PNL are o înţelegere cu PDL.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

82 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA