13.7 C
Botoșani
joi, 29 septembrie 2022

Roxana Țurcanu: “Mă întorc în PNL cu majoritatea echipei pe care am format-o în ALDE”

Roxana Florentina Țurcanu a renunțat la funcția de președinte ALDE Botoșani și a revenit în PNL. Anunțul a fost făcut în această după amiază de Roxana Țurcanu, care a mai precizat că revine în PNL împreună cu mai mulți membri ALDE.

Redăm comunicatul transmis de Roxana Florentina Țurcanu:

Astăzi, am luat decizia de a reveni în PNL, întrucât principiile acestui partid m-au determinat să aleg o carieră politică, să lupt pentru convingerile mele liberale și pentru nevoile si problemele botoșănenilor demonstrând că orice este posibil dacă muncesti alaturi de echipa din care faci parte. Botoșănenii au nevoie de oameni politici lipsiți de orgolii politice, pentru că în cele din urmă primează interesele cetățenilor și ale comunității din care facem parte cu totii.

Am convingerea că locuitorii județului Botoșani isi doresc oameni politici dedicați și implicați care să își onoreze promisiunile electorale și să ridice nivelul de  trai al cetățenilor care le-au acordat votul de încredere.

Nu-mi este simplu sa fac acest pas, având în vedere absența îndelungată din PNL, cu atât mai mult cu cât acest gest implică demisia mea din calitatea de membru ALDE, din funcția de președinte al Filialei ALDE Botoșani și din functia de prim-vicepresedinte ALDE la nivel national. Am construit la Botoșani o echipă ALDE închegată, legând prietenii cu multi dintre colegi, dar din păcate liderii ALDE de la centru au alte perspective, în dezacord cu cei din teritoriu.

Aici mă refer  în principal la fuziunea pe care ne-am dorit-o cu PNL, acea reunificare a Dreaptei, care a fost amânată de liderii din ALDE, până când s-a sistat prin discuție concretizarea  acestei formalități. De aceea, am preferat să decid astăzi pentru mine și să  aleg  să fiu liberală până la capăt și să rămân fidelă propriilor convingeri. Nu pot să mă despart de foștii colegi din ALDE fără să le mulțumesc pentru încrederea și susținerea lor în toți cei 3 ani cât am fost la conducerea Filialei ALDE Botoșani, o organizație care a reușit să strângă 12.000 de voturi la ultimele alegeri locale, deși eram un partid blamat și criticat din cauzei conducerii centrale de la acel moment.

Pot să spun doar că  mă întorc în PNL cu majoritatea echipei pe care am format-o în ALDE, cu care am  colaborat  și cu care  dorim să contribuim  la viitoarele alegeri, sperând ca prin toată experiența noastră să contribuim și să facem PNL să crească în rândul alegătorilor din județul Botoșani.

De aceea, invit pe toti cei care mă cunosc și alaturi de care am format o mare familie liberală să se întoarcă  acasă, în PNL, care a fost și va fi cât de curând o mare forță politică la Botoșani. Imi doresc să fim uniti si să mergem pe acest nou drum după principiul : „Toți pentru unul, și unul pentru toți!”.

Roxana Florentina Țurcanu

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA