10 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Roman îi atacă pe Ţurcanu şi Portariuc: “Cârnaţi, ţuică, petreceri, revelioane făcute până la Paşte”

News Deputatul Cristian Roman a ieşit din nou la atac şi îi pune la zid pe Florin Ţurcanu şi Ovidiu Portariuc pentru modul în care cheltuiesc banii pe tot felul de festivaluri şi revelioane. Roman susţine că toate acestea ajung să fie făcute tot din bani publici.

„Atrag atenţia publică asupra dezmăţului bugetar care are loc în administraţia judeţeană şi a municipiului Botoşani. Cârnaţi, ţuică, petreceri, revelioane făcute până la Paşte. Eu văd o disperare electorală fără precedent, construită din bani publici. Pe bani publici se împart tot felul de materiale electorale, rapoarte, pliante, afişe, se montează panouri care promovează politicieni. Este exagerat de multă propagandă şi foarte puţină acţiune. Proiectele majore sunt inexistente. Ei se laudă cu ce au găsit prin sertare de la predecesorii lor. Intrăm pe bugetul Uniunii Europene şi nu există o strategie pentru absorbţia fondurilor”, a spus Cristian Roman care a adăugat:

„Portariuc şi Ţurcanu ne anunţă că aceste paranghelii electorale sunt făcute din sponsorizări. Aceste sponsorizări au un regim juridic foarte clar. Ele trebuie înregistrate în evidenţele contabile şi declarate. Eu nu cred că cineva aruncă cu sute de milioane, maşini şi apartamente doar pentru că sunt vrăjiţi de farmecul personal al lui Ţurcanu sau Portariuc. Li se promite ceva şi nu poate fi decât bani publici şi contracte cu dedicaţie”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA