10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Revista “Jandarmul botoşănean” a ajuns la a V-a ediţie

Comunicat Printre activităţile organizate şi desfăşurate pentru aniversarea a 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, pe care jandarmii o sărbătoresc în data de 03 aprilie, se înscrie tipărirea unui nou număr al revistei “Jandarmul Botoşănean”. Ajunsă deja la cea de-a cincia ediţie, revista este editată anual de un colectiv de cadre al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani , iar anul acesta poartă ,,pecetea” împlinirii a 20 de ani de când la Botoşani a fost înfiinţat Batalionul 69 Jandarmi, prin semnarea actului de naştere al acestei structuri de către regretatul comandant al Jandarmeriei Române – generalul-locotenent Ion Bunoaica.

Prin intermediul revistei, dorim să ne prezentăm şi să ne facem cunoscută activitatea, din dorinţa de a evidenţia deschiderea pe care o promovăm faţă de societatea civilă, precum şi faţă de instituţiile cu care cooperăm în executarea misiunilor.

Sperăm că vom reuşi, prin subiectele variate abordate, să stârnim interesul cititorilor şi să arătăm şi o altă faţă a ceea ce înseamnă Jandarmeria botoşăneană.

Revista poate fi vizionată în format electronic, pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani – www.jandarmeriabotosani.ro.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

205 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA