20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Revine Cornel Șfaițer la FC Botoșani? V. Iftime: „El m-a căutat, nu eu pe el. Dacă credeți că salvează ceva, să îl aducem”

FC Botoșani a acumulat doar 8 puncte în 9 etape, este pe loc de baraj iar mulți suporteri cer revenirea lui Cornel Șfaițer. Fostul președinte al FC Botoșani a decis vara trecută să se retragă din fotbal, după mai bine de două decenii în care a fost conducător și sponsor.

După înfrângerea de pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna, Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a fost întrebat despre revenirea lui Cornel Șfaițer. Răspunsul lui Valeriu Iftime a fost: „Ce să facă el? El m-a căutat, nu eu pe el. Cu Cornel sunt amic. Dacă credeți că salvează ceva, să îl aducem”.

În urmă cu o săptămână, Valeriu Iftime declara pentru Fanatik.ro că fotbalul botoșănean are nevoie de Cornel Șfaițer și că își dorește reluarea colaborării.

Fotbalul botoșănean are nevoie de Cornel Șfaițer, iar eu am nevoie de omul Cornel Șfaițer că să punem la punct strategia pentru scouting și mult alte lucruri în favoarea dezvoltării fotbalului din Botoșani. Eu și acum vorbesc cu Cornel și o să mai discut și în zilele următoare cu el. El nu a lucrat pe funcția de președinte la mine la Botoșani. El era ca și un asociat de al meu. Mi-a părut rău când a decis să nu mai colaboreze cu noi, dar nu am putut să îl țin cu forța. Cornel este unul dintre oamenii buni din fotbalul românesc”, declara Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA