20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Reţinut de poliţişti, după comiterea unei tâlhării

politie arestat1

La data de 05.08.2015, în jurul orei 12.35, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată printr-un apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe Calea Naţională din municipiu, o femeie a fost agresată şi deposedată de o sumă de bani.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la locul indicat, l-a depistat la scurt timp pe L. C. de 43 ani, din municipiul Botoşani, despre care s-a stabilit că este principalul bănuit de comiterea faptei reclamate.

Astfel, ieri, 05.08.a.c., în  jurul orei 12.30, în timp ce M. M., de 75 ani, se afla pe o bancă din apropierea Oficiului Stării Civile din municipiul Botoşani,     L. C. s-a apropiat de femeie şi, prin acte de violenţă, a deposedat-o de o sumă de bani, după care a părăsit locul faptei, în fugă.

S-a stabilit de asemenea că faţă de L.C. exista dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, până la data de 04.08.2015, acesta fiind cercetat şi pentru  alte infracţiuni similare, cu acelaşi mod de operare.

Ieri, 05.08.a.c., poliţiştii au dispus faţă de bărbat măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani; pe numele acestuia urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA