15.3 C
Botoșani
joi, 26 mai 2022

Reţeaua de magazine Pro Casa se extinde în judeţul Botoşani. Pe 1 mai deschide un punct de vânzare la Săveni

procasa

Compania Nordic Romar continuă să se dezvolte iar de luna viitoare va ajunge la 18 puncte de vânzare în 14 locaţii din judeţele Botoşani şi Suceava. Începând cu data de 1 mai, va funcţiona în oraşul Săveni un magazin în care vor fi comercializate produse electrocasnice, electronice, covoare şi mobilă.

Omul de afaceri Gheorghi Rotaru, patronul companiei Nordic Romar, spune că în magazinul din Săveni vor preţuri similar cu cele din Botoşani iar locuitorii din zonă nu vor mai fi nevoiţi să vină până în municipiu pentru a-şi cumpăra produsele dorite.

“De la 1 mai vom deschide magazinul de la Săveni. Vom avea mobilă, electrocasnice, electronice, covoare. Ceea ce se găseşte şi la magazinul de la stadion. Foarte important este că preţurile vor fi la fel ca în Botoşani. De altfel, toate magazinele mele au aceleaşi preţuri. Magazinul din Săveni are o suprafaţă de 170 de metri pătraţi, suprafaţă utilă. Este pe pietonalul din Săveni, în zona BCR, CEC. După deschiderea magazinului din Săveni vom ajunge la 18 puncte de vânzare în 14 locaţii. Dacă vom mai găsi spaţii disponibile, ne gândim să extindem reţeaua de magazine”, ne-a spus Gheorghi Rotaru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA