33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Remorcă radiată din circulaţie oprită din drumul spre Moldova

politia de frontiera microbuz

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stînca au întocmit dosar penal unui cetăţean moldovean care a încercat să scoată din ţară o semiremorcă înmatriculată în România, care figura în bazele de date ca fiind radiată din circulaţie.

În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 05.00, în PTF Stînca s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei, cetăţeanul din Republica Moldova Dumitru J., de 29 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format   dintr-un cap tractor înmatriculat în Olanda şi o semiremorcă înmatriculată în România.

Existând suspiciuni cu privire la plăcuţele de înmatriculare ale semiremorcii, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că semiremorca figurează radiată din circulaţie de către autorităţile române.

Cetățeanului Dumitru J. i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA