23.1 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Relu Tîrzioru: „Riscăm să pierdem proiecte din cauza lui Florin Țurcanu”

tirziorurelu920

Relu Tîrzioru este într-un război deschis cu Florin Ţurcanu şi îl atacă pe acesta pentru modul în care conduce judeţul Botoşani. Primarul oraşului Săveni susţine că judeţul Botoşani riscă să piardă proiecte importante.

„În ultimii doi ani de zile domnul Țurcanu se laudă cu proiecte de mii de miliarde de lei aduse în județul Botoșani. Ar putea să ne facă și o radiogramă a proiectelor depuse în timpul mandatului dumnealui? Dacă măcar unul singur dintre proiecte este depus în perioada asta? În afară de trei vizite pe care le-a făcut la Săveni, nu îmi amintesc să fie ceva care să se schimbe în bine datorită modului de administrare a Consiliului Județean, din contra. Cred că modul defectuos și chiar dezastruos prin care își impune oameni pe funcții, pe criterii numai de el știute, afectează proiectele la care s-au gândit cei dinaintea lui. Vedem că riscăm să pierdem proiecte din cauza lui Florin Țurcanu, că nu e posibil să se realizeze ceva la care s-a muncit mulți ani înainte”, a afirmat Relu Tîrzioru.
Cea mai mare nemulţumire a primarului oraşului Săveni este tergiversare proiectului privind alimentarea cu apă.

„Domnul Țurcanu să nu uite că menirea noastră ca administratori este să preluăm active și pasive de la cei care au condus destinele până la noi, iar bunul mers al lucrurilor nu este decât o obligație din ceea ce ne-am asumat în momentul în care am candidat. Proiectul de apă, prin master-plan, cu Țurcanu, cu Țâbuleac, fără ei, ar fi trebuit să meargă chiar mai bine. La ora asta noi ar fi trebuit să avem șantierele deschise și dacă lucrau transparent puteam să avem apă non-stop și potabilă la ora asta în Săveni și multe alte localități. Acum riscăm să terminăm de asfaltat drumurile și apoi să vină execuția la lucrările de apă”, a mai declarat Tîrzioru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

171 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA