-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Relu Tîrzioru: „Nu o să mai fac handbal în Botoşani nici dacă mă plăteşte cineva”

hcm relu tirzioru

Relu Tîrzioru nu va mai reînfiinţa echipa HCM Botoşani chiar dacă autorităţile locale şi judeţene ar da garanţii că vor finanţa această formaţie. După experimentul nereuşit de anul trecut, Relu Tîrzioru este decis să nu mai facă handbal la Botoşani.

Primarul oraşului Săveni a înfiinţat anul trecut echipa HCM Botoşani, a primit foarte multe promisiuni dar după câteva luni s-a decis să renunţe deoarece nu s-a implicat nimeni în susţinerea financiară a acestei formaţii. După ce a renunţat la echipă, Relu Tîrzioru a rămas aproape de handbal, merge aproape săptămânal la meciuri dar spune că la Botoşani nu se va mai implica niciodată în susţinerea handbalului.

„Sunt un mare iubitor al handbalului, merg la meciuri în toată ţara, am un copil care joacă handbal şi pe care îl urmăresc peste tot dar nu o să mai fac handbal în Botoşani nici dacă mă plăteşte cineva. M-am implicat, am făcut un lucru frumos, erau mulţi suporteri. E un fenomen care ar prinde şi ar pune Sala Polivalentă în valoare dar eu nu voi mai face niciodată handbal la Botoşani”, a spus Relu Tîrzioru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA