3.7 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

REÎNCEPE CIRCUL. Cosmin Andrei vrea din nou patinoarul pe lacul din parc, Eugen Ţurcanu se opune. Consilierii locali trebuie să voteze mâine

patinoar

După ce s-au certat vreo două luni pe subiectul Summer Fest, viceprimarul Cosmin Andrei şi directorul DSPSA Eugen Ţurcanu au început o nouă dispută pe un alt subiect de mare interes pentru municipiul Botoşani. Este vorba de amplasarea patinoarului artificial.

Pe data de 6 octombrie 2016, Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA), a trimis o adresă către Primăria Botoşani în care precizează: vă rugăm să ne comunicati locatia în care doriti să amplasăm patinoarul. Pentru aceasta vă rugăm să ţineţi cont de Hotărârile Consiliului Local în acest sens şi de cheltuielile ce se vor face pentru montarea patinoarului. În cazul În care se doreşte schimbarea locaţiei (alta decât esplanada sălii Polivalente) vă rugăm să iniţiaţi o Hotărâre de Consiliu Local În acest sens.

Atât a aşteptat viceprimarul Cosmin Andrei. Imediat a întocmit un proiect de hotărâre privind aprobarea amplăsăril patinoarului artificial pe suprafata lacului situat În parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani. Cosmin Andrei şi-a dorit şi iarna trecută să amplaseze patinoarul pe lacul din Parcul Mihai Eminescu dar Eugen Ţurcanu s-a opus. Au fost vreo două luni de discuţii contradictorii, iar până la urmă Eugen Ţurcanu a ajuns să fie sancţionat şi chiar să-şi piardă funcţia.

Nici de această dată directorul DSPSA nu este de acord  cu amplasarea patinoarului pe lacul din Parcul Mihai Eminescu dar decizia va aparţine consilierilor locali. În şedinţa de Consiliu Local de mâine va fi pe ordinea de zi proiectul “privind aprobarea amplăsării patinoarului artificial pe suprafata lacului situat În parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA